Käyttöohje
Annostelijapullon käyttö:
1. Aseta pullo vakaalle alustalle ja pidä sitä lujassa otteessa. Irrota muovikansi. 2. Paina sinistä rengasta lujaa mutta varovasti alas noin 2 sekunnin ajan. Annostelijan valkoinen osa liikkuu hitaasti ylöspäin. 3. Kun näet renkaan valkoisen osan ympärillä, lopetat painamisen. Annostelija on nyt täynnä ja valmiina käytettäväksi. Nosta sinivalkoinen osa ulos annostelijan pidikkeestä. 4. Kun näet renkaan valkoisen osan ympärillä, lopetat painamisen. Annostelija on nyt täynnä ja valmiina käytettäväksi. Nosta sinivalkoinen osa ulos annostelijan pidikkeestä. 5. Pura annostelija osiin ja huuhdo osat lämpimässä virtaavassa vedessä. Geeli on öljytöntä ja siksi helppoa huuhtoa. Aseta annostelija takaisin pulloon.
Annostelijapullo on hyvä vaihtoehto silloin, kun tarkoituksena on ehkäistä peräpukamien syntyä, sillä annostelija kuljettaa geelin muutaman senttimetrin peräsuolen sisään.
Ponnistamisen tarve WC-käynnin aikana on yksi syy peräpukamien ilmentymiseen, mutta Ac3 COMFORT® voitelee anaalikanavan ja vähentää riskiä ongelman syntymiseen.
Meda OTC | BOX 906 | 170 09 SOLNA | Tel: +46 8-630 19 00 | info@medaotc.com
Antula